Начало ММА Наследникът на фамилията Грейси в Белатор се завръща през февруари
0

Наследникът на фамилията Грейси в Белатор се завръща през февруари

Наследникът на фамилията Грейси в Белатор се завръща през февруари
0

Двама от най-добрите бойци на „Белатор“ в „полусредна“ категория Нейман Грейси и Логан Сторли ще премерят сили в сблъсък, който може и да определи следващия претедент за титлата в дивизията. Американската медия MMAfighting.com потвърждава, че двубоят трябва да се състои на 19-и февруари в Ънкасвил, Кънектикът.

Грейси (11-2) записа първата си победа с нокаут през септември, когато прати в безсъзнание Марк Лемингър за по-малко от 90 секунди на събитието „Белатор 266“. Нейман, който е внук на Робсън Грейси, има девет победи и две загуби във веригата. Той е мерил сили с имена като Джон Фич, Рори Макдоналд, Ед Рут и Джейсън Джаксън.

Сторли (12-1) се завърна към победите през август. Той надигра Данте Широ в оспорван двубой, който завърши с неединодушно решение в негова полза. Преди тази среща Сторли допусна единственото поражение в кариерата си. Той бе победен от бъдещия шампион в категорията Ярослав Амосов с неединодушно съдийско решение. Сторли е част от „Белатор“ от четири години и има седем победи и една загуба в организацията. Най-знаменитата му победа е над Хоакин Бъкли, който е настоящ боец на UFC.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".