Начало ММА Още шеги на гърба на Аскрен (СНИМКИ)

Още шеги на гърба на Аскрен (СНИМКИ)

Още шеги на гърба на Аскрен (СНИМКИ)
0

От UFC продължиха да се шегуват с новото си попълнение Бен Аскрен. Вчера ви съобщихме, че звездата няма качена снимка за дългоочакваното бойно шоу UFC 235.

Самият Бен също се очуди на пренебрежението към него – само 2 седмици преди голямото събитие. Колоритният боец попита директно организацията защо снимката му я няма.

Вижте как му отговориха:

„Оправихме го“, публикуват от най-популярната верига за смесени бойни изкуства в Туитър.

Хм, ето как.

Вместо тъмния базов силует се появи нов, но с къдрава коса.

Това породи вълна от забавни коментари, a феновете с най-богато въображение започнаха да слагат с фотошоп различни обекти на мястото на главата.

След справка в официалния сайт на организацията към днешна дата – все пак можем да установим, че снимката на Аскрен е налице.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.