Начало ММА От ъгъла на Ян казват да ритне Стърлинг (ВИДЕО)

От ъгъла на Ян казват да ритне Стърлинг (ВИДЕО)

От ъгъла на Ян казват да ритне Стърлинг (ВИДЕО)
0

Пьотр Ян е бил посъветван да изрита Алджамейн Стърлинг, за което беше дисквалифициран. Появи се видео, на което се чува как човек от екипа на руснака казва: „Давай, ритни го“.

За това си действие Ян беше дисквалифициран, тъй като коляно в главата на заземен съперник изрично е забранено от UFC.

Така Пьотр е първият шампион, който губи титлата си чрез дисквалификация.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от ESPN MMA (@espnmma)

Един от треньорите на Ян казва: „Само удари, само удари“.

Друг човек от ъгъла на вече бившия първенец в категория „петел“ дава ненужното указание за ритник, а след това боецът го изпълни.

Това потвърждава думите на Хабиб Нурмагомедов, който след галата сподели, че е чул някой да казва на Ян на да изрита съперника.

Алджамейн Стърлинг за мнозина преигра в ситуацията и умишлено остана повече от пет минути на земята след удара. Други пък коментират колко е абсурдно шампион на UFC да не знае правилата.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.