Начало ММА От щаба на Хабиб все още се надяват на мач с Фъргюсън

От щаба на Хабиб все още се надяват на мач с Фъргюсън

От щаба на Хабиб все още се надяват на мач с Фъргюсън
0

В щаба на Хабиб Нурмагомедов не са загубили надежда за провеждането на битка с Тони Фюргюсън. Треньорът на дагестанския ММА боец Хавиер Мендес призна, че продължават подготовка и чакат мача на 18-ти април.

„Битката не е официално отменена. Така че продължавам да стискам палци и се надявам Дейна Уайт скоро да обяви мястото на турнира UFC 249“, заяви Мендес в последното издание на своя подкаст.

„Ако не – тогава очаквам двубоят да бъде отложен за месец август в Сан Франциско или за през септември. Аз предпочитам Сан Францинско, защото няма да се налага да летим“, добяви специалистът.

Световният шампион на UFC в леката категория не е спирал с тренировките, въпреки карантината, но неговият треньор не е доволен от нивото му на подготовка. Нурмагомедов също се е самоизолиран в домашна среда.

„Хабиб винаги тренира, но нека си признаем – неговата форма далеч не е идеална. Във време на карантина е трудно да се поддържа правилният тренировъчен процес и да се тренира със същата интензивност“, добавя Мендес.

По-рано Хабиб обяви, че е готов да лети за битка срещу Тони Фъргюсън и на друго място, ако бъде определено такова.