Начало ММА Патрисио Фрейре вярва, че ще победи Макс Холоуей

Патрисио Фрейре вярва, че ще победи Макс Холоуей

Патрисио Фрейре вярва, че ще победи Макс Холоуей
0

Патрисио Фрейре вярва, че е по-добър от останалите бойци в категория „перо“ – дори от тези в UFC. „Питбула“ е двоен шампион на „Белатор“ и е на път да влезе в историята.

Вижте самоувереното изказване на бразилеца:

„Аз съм най-добрият боец в категория „перо“ в целия свят. И е така от известно време“, започна той.

„Ще победя Макс Холоуей. Това е факт. Бях сигурен в успеха си срещу Майкъл Чандлър, а сега отново съм убеден в триумфа. Той се би с Конър Макгрегър и загуби. Оттогава не е променил особено стила си. Висок е и удря добре, нокаутира два пъти Жозе Алдо с чист бокс.“

„Заради уменията си в стойка доминира. Когато срещне друг техничен състезател, ще се вкара в сериозна беда. Имам сила, издръжливост и техника. Няма да иска мач с мен“, убеден е Фрейре.

Статистиката на двамата при професионалистите е сходна. „Питбула“ има 29 победи и 4 загуби, а Холоуей е с 20 успеха и 4 поражения.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.