Начало ММА Пейдж Ванзант обясни за голите снимки
0

Пейдж Ванзант обясни за голите снимки

Пейдж Ванзант обясни за голите снимки
0

Пейдж Ванзант отвърна на Къртис Блейдс, който преди дни изрази мнение, че тя е в UFC, само защото изглежда добре по бельо. Боецът призова русокосата фурия да избира дали да печели пари с уменията си или с визията си.

Пейдж обясни за голите снимки, както и за тези, на които двамата с мъжа си Остин позират.

„Остин разглеждаше снимките, а аз погледнах и казах: „Голи ли сте били там?“. Той отвърна, че е по много къси шорти, с които тренира. И тогава ми хрумна тази идея. Направихме снимка, на която съм на медицинска топка, а боксова круша покрива задника му. И тогава се запали, хората наистина го харесаха„, разказа Ванзант.

„Започнах да се бия, когато бях на 5 години и оттогава нося дрехи, които показват почти всичко, което е възможно. Това е първото. Второ, когато напуснах Аляска, майка ми ми каза: „Остин, останалият свят не е като Аляска. Не можете да излезете навън и да правиш каквото си искаш“. И няколко години по-късно получих глоба, защото драсках в парка или нещо подобно.

Никога не се срамувам от това. Просто се забавлявам. Жена ми ме вижда гола по цял ден и всеки ден, затова реших, че останалият свят също го заслужава “, каза от своя страна Остин.

 

View this post on Instagram

 

Did anyone call for a sexy @si_swimsuit photo???? 😍🌞

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant) on