Начало Бокс Дилиън Уайт: Ще се бия и на паркинг
0

Дилиън Уайт: Ще се бия и на паркинг

Дилиън Уайт: Ще се бия и на паркинг
0

Временният шампион на WBC в тежка категория Дилиън Уайт няма търпение да се качи на ринга, без значение какви ще бъдат условията около него.

Британецът изрази готовност да се бие където и когато и да било в контекста на спекулациите, че подновяването на професионалните двубои в Англия ще се състои пред празни трибуни. „Крадеца на трупове“ трябва да се изправи срещу Александър Поветкин, като няма претенции относно присъствието на публика в залата.

„Работата ми е да се бия. Ще го направя пред празни трибуни, на паркинг – обичам да се бия. Във времена като днешните, хората имат нужда от неща, които да им дават сили. Имат нужда да очакват нещо. Ако мога да съм един от първите, които ще се завърнат на ринга, хората ще се съберат и ще гледат. Ще бъда супер привилегирован да го направя, каза Уайт пред Би Би Си.

Очаква се професионалните боксови мачове в Англия да бъдат подновени малко след рестарта на футболната Висша лига. Промоутърът Еди Хърн вече даде да се разбере, че щом футболните срещи се завърнат на стадионите, при каквито и да било обстоятелства, то няма да има сила, която да спре и подновяването на гала-вечерите. Макар и при специални условия на провеждане.