Начало ММА Пеня за Нунеш: Следващият път няма да ме докосне
0

Пеня за Нунеш: Следващият път няма да ме докосне

Пеня за Нунеш: Следващият път няма да ме докосне
0

Джулиана Пеня е убедена, че много скоро отново ще е световна шампионка в категория „петел“. Венецуелката загуби титлата, след като бе тотално надиграна в реванша с Аманда Нунеш. Така „Лъвицата“ си върна пояса и отново притежава два, след като държи и този в категория „перо“.

Пеня бе гост на последната галавечер на UFC Вегас 59. Тя показа отлично настроение, след като Мохамед Усман, по-малкият брат на Камару, се би от нейния отбор и спечели своя сблъсък.

Помолена да коментира развоя на събитията от битката с Нунеш миналия месец, Джулиана заяви: „Когато някой промени целия си стил, дори стойката си, заради един съперник, това няма как да не е комплимент за мен. Ако ми дадете време да се подготвя и за двете опции, като стойка на Аманда, тя няма да ме докосне следващия път“, категорична е Пеня.

Тя призова „Лъвицата“ да проведат трилогия, предвид че имат по една победа в общия им баланс в последната година. „Надявам се и тя да се възстанови бързо и моментално да се върнем в клетката. Готова съм за осмия рунд. Нека го направим“, изригна още бившата шампионка.

тагове: