Начало Бокс Митичният „Уембли“ приема KSI – Джейк Пол
0

Митичният „Уембли“ приема KSI – Джейк Пол

Митичният „Уембли“ приема KSI – Джейк Пол
0

Митичният „Уембли“, където са се играли някои от най-паметните футболни мачове и на който Тайсън Фюри нокаутира наскоро Дилиън Уайт, е на път да стане сцена на боксов мач между влогъри. Става въпрос за уреждането на битка между KSI и Джейк Пол.

Двете YouTube звезди водят усилени преговори за провеждането на сблъсък догодина. И според британеца KSI, чието истинско име е Олажиде Олатунжи, той не само ще се проведе, но ще бъде пред пълни трибуни. Условието, което влогърът представя пред Джейк Пол е, победителят да прибере всички приходи, а загубилият да остане с празни ръце.

Двамата влязоха в нови преговори през миналата седмица, след като стана ясно, че съперникът на KSI за мач в „О2 Арена“ на 27 август – Алекс Уасаби не може да вземе участие. В резултат той го замени с рапърът Суормс, за когото Пол пък твърди, че е „лесна мишена“.

twitter.com

Влогърите си размениха реплики през социалните мрежи, които завършиха със следното предложение. „Ще се бием при моите условия, на най-голямата сцена. Говоря за „Уембли“ с пълен капацитет само за мен и теб. Но при пълноценни лагери, а не за кратки срокове. Изпращам ти договора. Следващата година – победителят взема всичко. Постави парите там, където е устата ти и нека да приключим с това“, изригна британецът.

KSI и фамилия Пол си имат стара закачка. По-големият брат – Логан загуби с 1:2 съдийски гласа при техния сблъсък през 2019-а. Джейк обаче е считан за по-добрия боксьор и има 5 последователни успеха.