Начало Бокс Сълзите на Мейуедър трогнаха боксовия свят (ВИДЕО)
0

Сълзите на Мейуедър трогнаха боксовия свят (ВИДЕО)

Сълзите на Мейуедър трогнаха боксовия свят (ВИДЕО)
0

Едно от най-големите имена в историята на бокса – Флойд Мейуедър обра овациите и стана център на вниманието по време на церемонията за влизане в Залата на славата в Канастота, Ню Йорк. През уикенда бяха приети три випуска – 2020, 2021 и 2022, като вечерта бе предшествана с парти на легендите.

Там „Мъни“ трябваше да държи реч, но при излизането си не се сдържа и се разплака. Близо минута той не успя да каже абсолютно нищо, при което друга легенда – Лейла Али, дъщеря на Мохамед Али го прегърна и го подкрепи, за да може Флойд да се успокои и все пак да изрази благодарността си за всичко, което му се е случило през годините.

Емоционалното поведение на Мейуедър моментално предизвика вълна от реакции. Негови бивши съперници на ринга, спаринг партньори, а и редица други големи имена от близкото и далечно минало, го поздравиха за искреното поведение.

Не знам какво да кажа. Без всички хора около мен, през всичките тези години, нищо от това нямаше да е възможно. Без моите близки сега нямаше да съм тук. Казах си, че няма да плача, но това е един от най-хубавите дни в целия ми живот“, бе част от речта на Флойд, който се оттегли от професионалния ринг през 2017-а с актив от 50 поредни победи и като бивш носител на световни титли в 5 различни категории.