Начало ММА Петъчни прогнози: Без проблеми за Мусаси и Магомедов

Петъчни прогнози: Без проблеми за Мусаси и Магомедов

Петъчни прогнози: Без проблеми за Мусаси и Магомедов
0

Фокусът в днешното издание на рубриката пада върху галавечерта „Белатор“ 264. Очакват се непридвидими мачове на най-високо ниво във втората по сила ММА организация.

Ние обаче ще търсим най-сигурните възможни варианти за краен успех.

Очаква се Гегард Мусаси да победи Джон Солтър без проблеми, а ставката за негов успех е едва 1,30. Все пак изглежда много по-вероятно да приключи мача на 1,75.

Солидна опция тук е над 1,5 рунда за 1,45 кеофициент, което е отлично начало на права колонка.

В друг вълнуващ мач Магомед Магомедов отново е твърд фаворит за победа на 1,30 над Рауфен Стотс. Тук любителите на смелата игра могат да опитат с разумен залог под 2,5 рунда или казано по друг начин – да не се стигне до решение. Коефициентът е 3,00, което е доста по-високо от нормалното. Все пак се очаква Магомедов да събмитне съперника.

Щрихираме още няколко добри опции за колонката – победа за Джъстин Монталво на 1,45; Победа на Джефри Глоснър на 1,55 и нокаут за Биатси в бокса на 1,30.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.