Начало ММА Пауло Коста: Всички вие и Ветори ще видите дивака в мен
0

Пауло Коста: Всички вие и Ветори ще видите дивака в мен

Пауло Коста: Всички вие и Ветори ще видите дивака в мен
0

Пауло Коста (13-1) се закани феновете на UFC и най-вече Марвин Ветори (17-5-1) да видят най-добрата версия на собственото му аз. Той ще се изправи срещу италианската звезда на 23 октомври на UFC Fight Night 196.

За бразилеца това ще бъде завръщане в октагона след повече от година отсъствие. За последно той загуби битката за световната титла в средна категория от Израел Адесаня (21-1). Това се случи през септември, когато шампионът го нокаутира за два рунда. Именно нигериецът бе и последен съперник на Ветори. Двамата се срещнаха през юни тази година, като Адесаня спечели убедително по точки.

Коста бе унизен от Адесаня в мача им преди година

Всички ще видят онзи познат дивак Пауло Коста, който върви напред, агресивен и остър. Искам да приключа мача бързо, в първия или най-късно във втория рунд”, закани се Коста.

Той се определи като хазартна личност. „Искам да гледам на себе си като на играч. Все едно отивам в казино и влизам с всичко или нищо. Такъв боец съм. Винаги давам максимума. И Ветори ще осъзнае това много бързо”, констатира бразилецът.

Коста трябваше да се завърне в октагона срещу Робърт Уитакър през април. Той обаче се оттегли от битката заради заболяване. В последствие му бе уреден мач с Джаред Канониър, но заради финансови разминавания провали и този двубой.

Ветори също остана далеч от възможността да победи Адесаня