Начало ММА PFL представи Клариса Шийлдс с ефектно видео

PFL представи Клариса Шийлдс с ефектно видео

PFL представи Клариса Шийлдс с ефектно видео
0

Professional Fighters League (PFL) потвърди новината за привличането на световната шампионка по бокс Клариса Шийлдс в своите редици.

ММА организацията представи звездното си попълнение с ефектен видео клип.

В промото двукратната златна медалистка от Олимпийски игри прекъсва серията си на круша с боксови ръкавици и ги сменя с такива за смесени боеве.

„Най-добрата боксьорка при жените вече е наш атлет!“, похвалиха се от PFL.

Малко по-късно Шийлдс сподели клипа и заяви, че няма търпение да пише история в новото поприще. Към това добави, че паралелно продължава с битките на боксовия ринг.

Това несъмнено е огромен удар за PFL.

Клариса ще е най-голямото име в организацията и занапред ще се търсят атрактивни имена за сблъсъци с нейно участие. Неведнъж беше спрягана за съперник на Аманда Нунеш или Крис Сайборг, които в момента се бият съответно за UFC и „Белатор“.

При няколко положителни представяния в клетката не е изключено да видим трансфер на Клариса Шийлдс в конкурентна ММА организация.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.