Начало ММА Питбула: Готов съм да бия с Ей Джей Макий още утре (ВИДЕО)

Питбула: Готов съм да бия с Ей Джей Макий още утре (ВИДЕО)

Питбула: Готов съм да бия с Ей Джей Макий още утре (ВИДЕО)
0

Патрисио Фрейре-Питбула (32-4-0) заяви, че е готов още утре да се изправи срещу Ай Джей Макий. По регламент на ММА веригата „Белатор“ двамата трябва да се срещнат във финал за титлата в категория „перо“ по-късно тази година.

Двамата се срещнаха лице в лице в клетката и си размениха няколко разгорещени думи след победата на бразилския боец над Еманюел Санчес (20-5-0) в главната среща от „Белатор“ 255.

„Готов съм да се бия с Ай Джей Макий точно сега! Моля, просто кажете на SHOWTIME… Ще вляза в клетката и можем да се погрижим за това още утре“, заяви „Питбула“.

Победителят в предстояшия двубоя не само става (или остава) шампион в дивзията, но получава колан от Гран При и се прибира вкъщи с награда от 1 милион щатски долара.

Ай Джей Макий, който е син на бившият боец от UFC, WSOF, IFL, MFC и KOTC – Антонио Макий, е непобеден на ММА сцената. Американецът е в серия от 17 поредни победи и нито едно поражение.

„Искам да бъда първият човек, победил Макий. Той си отваря устата за мен от много дълго време. Това ще бъде най-голямата битка в историята на „Белатор“, каза още Фрейре.

Снимки: Bellator MMA

Отговорът не закъсня:

„Патрисио Питбула беше човекът. Нямам нищо против него. Той има страхотни постижения. Вече казах, че аз ще бъда шампион. За мен това е новата ера. Казвам, че времето му свърши, а моето време току-що започна“, закани се Ай Джей, който на 7-ми април става на 26 години.

Със сигурност това е битка, която много фенове биха искали да видят. Очакваме да разберем и кога ще се проведе.