Начало ММА Пол Фелдър реши – няма да се пенсионира

Пол Фелдър реши – няма да се пенсионира

Пол Фелдър реши – няма да се пенсионира
0

Малко повече от седмица след като загуби последната си среща на „UFC Fight Night 168“, Пол Фелдър промени плановете си.

34-годишният американец загуби от Дан Хукър в главното събитие на UFC Окланд в Австралия чрез неединодушно решение. След срещата силно разочарованият Фелдър сподели, че това може и да е последната му ММА битка.

Срещата между двамата бе белязана от много травми и тежки попадения, като Хукър и Фелдър дори се снимаха заедно в болницата след мача. Сега обаче „Ирландския дракон“ е преосмислил бъдещето си и каза, че това със сигурност няма да бъде последната му ММА битка.

„Моментът след мача с Дан изглеждаше точен за отказване, но си мисля, че все още имам сили за този спорт“, заяви Фелдър.

„В момента се възстановявам от един от най-тежките ми двубои… и мога да кажа, че беше адски пристрастяващо. Петте рунда, главен мач за вечерта. Много ми хареса, особено да съм на официалния плакат на събитието.

„Не искам да съм сред подгряващите или дори главния подгряващ. Работил съм здраво през годините и знам колко труд съм положил. Заслужил съм си всичко и няма как някой да каже обратното. Искам участие в главните мачове“, завърши Фелдър, който се намираше в серия от две поредни победи преди загубата от Хукър.