Начало ММА Пьотр Ян ли е новото чудовище на UFC? 
0

Пьотр Ян ли е новото чудовище на UFC? 

Пьотр Ян ли е новото чудовище на UFC? 
0

Треньорът на бившия шампион на UFC в две тегловни категории Джордж Сейнт Пиер – Фирас Захаби, е поредният, който се изказа ласкаво за новия шампион в категория „перо“ Пьотр Ян. Той определи руснака като новото чудовище на UFC, след успеха му над Жозе Алдо за овакантената от Хенри Сехудо титла.

Не можах да се откъсна от екрана. Страхотен двубой. В първия рунд Ян нанесе значителни щети на Алдо, а Жозе направи пропуск в улавянето на двата крака, което е много необичайно за него. Той направи това в двубоя с Марк Хоминик. Не сме виждали нещо подобно от Алдо. Не помня това. Ян беше отгоре и победи. Изглежда, че всичко е свършило за Алдо и Пьотр разруши легендата.

Но дойде вторият рунд и Алдо ни напомни, че има сърцето на лъв. Притисна Ян към мрежата и няколко пъти вкара добри удари. Ян се държеше разумно, защитаваше се, но ударите минаха. Алдо ни припомни защо е бил шампион толкова дълго. Този кръг дадох на Алдо.

В третия рунд Пьотр Ян се завърна. Не знам дали заради младостта, но той постигна още по-голямо предимство, отколкото в първия рунд. Пьотр го преби жестоко и спирането даже закъсня. Алдо пропусна твърде много удари, кървеше. Знам, че той е само на 33 години, но са минали твърде много битки. Не става въпрос за възрастта. Той беше шампион 10 години, премина през много битки и тренировки. Необходимо е да се вземат предвид“, коментира двубоя Захаби.

Накрая той завърши с репликата: „Определено Пьотр Ян е новото чудовище“. 

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.