Начало ММА Алдо: Никой не искаше този колан повече от мен

Алдо: Никой не искаше този колан повече от мен

Алдо: Никой не искаше този колан повече от мен
0

Жозе Алдо проговори след загубата от Пьотър Ян на UFC 251 в Абу Даби. Бразилецът е приел тежко поражението, но признава класата на съперника и нов шампион в категория „петел“.

„Днес се събудих, мислейки си какво ли ще кажа на всички. Загубата е част от спорта“, започна Алдо.

„Тя е част от живота. Само този, който не се е бил, не е губил. Дадох най-доброто от себе си, а и в тренировките. Работих здраво дори и през пандемията, но не се получи. Никой не искаше този колан повече от мен.“

twitter.com

„Исках да напиша история, но противникът ми беше по-добър. Хората се увличат по идеята за перфектен свят, в който забравят за загубата. Тя веднага дискредитира. Опитайте се да ми влезете в положението. Ще се върна по-силен. Благодаря на всички приятели, фенове и на семейството ми. Бъдете силни и Бог е с нас“, допълни боецът.

Поясът беше овакантен след оттеглянето на Хенри Сехудо, но Алдо не успя да се възползва и да го завоюва.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.