Начало ММА UFC 251 е най-гледаната гала от 2018-та насам
0

UFC 251 е най-гледаната гала от 2018-та насам

UFC 251 е най-гледаната гала от 2018-та насам
0

UFC 251 ще остане в историята, като едно от най-гледаните ММА събития. Според „The Athletic“ UFC са направили около 1,3 милиона пей-пър-вю продажби на последната им галавечер по ESPN+.

Тези цифри могат и да надминат очакванията на президента на организацията, Дейна Уайт, който сподели преди битките, че очаква UFC 251 да е от магнитуда на UFC 229 – галавечерта, която бе оглавена от Конър Макгрегър и Хабиб Нурмагомедов на 6-ти октомври, 2018-та. UFC 229 направи 2,4 милиона продажби и се превърна в най-доходоносната галавечер в историята на организацията.

Хорхе Масвидал, който има осигурен процент от тези продажби, не пропусна да благодари на феновете си, които са го подкрепили, като са си закупили пей-пър-вю пакета за битката му с Камару Усман.

„Огромната подкрепа, която получих преди, по време и след това мое пътуване е смиряваща. Все още имам цели, които трябва да постигна. Благодаря на всички, които са гледали, за да ме видят как побеждавам. Тези, които искаха да ме видят как загубя, благодаря и на вас“, написа „Геймбред“ в Twitter.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".