Начало Видео Предаването „BOEC.BG“ с гост Георги Валентинов (ВИДЕО)

Предаването „BOEC.BG“ с гост Георги Валентинов (ВИДЕО)

Предаването „BOEC.BG“ с гост Георги Валентинов (ВИДЕО)
0

Един от най-популярните български ММА бойци Георги Валентинов бе гост в студиото на „BOEC.BG“. В изключително откровено интервю той коментира теми, свързани с живота и професионалната му кариера.

Георги тръгва в спорта с таекуондо, запален от своите братовчеди. Записва не малко успехи и достига до черен колан когато е едва на 15 години. Паралелно с това бойно изукство започва да тренира и борба в родния град Стара Загора. Малко, след като навършва 16-сет години, се записва и на тренировки по ММА.

„Аз съм доволен от себе си и това, което успях да направя дотук. Записах доста хубави победи и в чужбина. Имам и загуби, но те ми помогнаха да се израстна като състезател. Не съжалявам за тях. И двамата бойци, от които паднах във веригата ACA, са много силни. Единият сега се състезават в UFC, а другият спечели сериите на Дейна Уайт и всеки момент трябва да дебютира също в UFC“, посочва Валентинов.

26-годишният ММА състезател смята, че сериозно е израстнал и сега гледа по доста по-различен начин на своята подготовка, мачове и резултати.

„На някой може да му звучи странно, но медитацията започна много да ме успокоява. Започнах да ходя на такива места, като гората например, и да оставам сам със себе си – разкрива боецът. –  Другото, което повлия на психиката ми, е лагерът, който направих в Дъблин – в SBG. Там се срещнах с някои от най-добрите бойци, които участват в UFC и „Белатор“, и видях, че не са нищо повече от нас. Там излязох от зоната си на комфорт, издържах и се почувствах много добре. Казах си, че мога и съм готов“, добави още старозагорецът.

За работата с Джон Кавана, за приятелстовото с Даниел Илиев, за бъдещето и защо реши да се занимава с организацията на една бойна верига може да изгледате във видеото.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.