Начало ММА Робърт Уитакър се присмя на „гилотините“ на Дъстин Порие срещу Беноа Сен Дени (ВИДЕО)

Робърт Уитакър се присмя на „гилотините“ на Дъстин Порие срещу Беноа Сен Дени (ВИДЕО)

Робърт Уитакър се присмя на „гилотините“ на Дъстин Порие срещу Беноа Сен Дени (ВИДЕО)
0

Дъстин Порие (30:8) доказа за пореден път, че времето му в UFC все още не е свършило, след като нокаутира Беноа Сен Дени (13:2) в Маями през уикенда. Преди да се стигне до мощното дясно кроше обаче имаше цели три ситуации, в които „Диаманта“ привидно направи перфектни „гилотини“, но френският му опонент намери начин да се измъкна от всяка една от тях. Това накара друг от майсторите на събмишъна – Робърт Уитакър (26:7), да му се присмее в интервю за MMArcade Podcast.

Искам само да му кажа – спри да подскачаш на „гилотината“. Уважавам го, но, пич, всеки път подскачаш. Казвах си – не! Не пропилявай възможността си, човече“, каза Уитакър.

Дъстин Порие нокаутира Беноа Сен Дени в спиращ дъха мач на UFC 299

Именно най-малките детайли правят опитите за прилагане на хватки толкова трудни, защото противниците на толкова високо ниво са в състояние да се възползват от всяко едно колебание. Сен Дени се постара много, за да неутрализира тази опасност, но сякаш сам забрави, че Порие притежава опустошителна сила в ръцете си. Все пак насреща си имаше човек с 15 нокаута преди тяхната битка.