Начало ММА Росен Димитров–Близнака разкри кой е българският талант №1 в ММА

Росен Димитров–Близнака разкри кой е българският талант №1 в ММА

Росен Димитров–Близнака разкри кой е българският талант №1 в ММА
0

Легендата на бойните спортове Росен Димитров-Близнака разкри кой е младият български ММА боец, в когото вижда голямо бъдеще. Трикратният световен шампион по бойно самбо и ветеран с 40 ММА мача е впечатлен от Руси Минев-Рамбо. Росен Димитров дори отправи интересно предложение към него в интервю за YouTube канала „Спортната джунгла“:

„Много ми харесва това момче. Млад и перспективен. Много добре се бори, удря и е трениран. Има нещо в него, което ми казва, че може да постигне резултати, но трябва много да се потруди – сподели Близнака. – Има качества и потенциал. Бих му помогнал, ако ме потърси. Има какво да научи“

Какъв е балансът на битките между ММА легендите Росен и Румен Димитрови? Коя е най-паметната битка между близнаците в официален мач? Какъв съвет даде Близнака на следващата генерация бойци, които са тръгнали по стъпките на 3-кратния световен шампион по бойно самбо? В кой момент Росен Димитров е бил пред отказване? Всичко това в цялото интервю за YouTube канала „Спортната джунгла“:

тагове: