Начало ММА Роуз Намахунас позира за „Victoria`s Secret“
0

Роуз Намахунас позира за „Victoria`s Secret“

Роуз Намахунас позира за „Victoria`s Secret“
0

Бившата шампионка на UFC в категория „сламка“ Роуз Намахунас отново се изявява и в професията модел. Американката за последно стъпи в клетката през месец май, когато загуби битката реванш с Карла Еспарза. Последната спечели със съдийско решение и така направи резултата 2-0 в нейна полза, тъй като спечели и във финала на реалити формата „The Ultimate Fighter“ през 2014-а. В първата среща между двете Еспарза спечели със събмишън в третия рунд.

Това поражение сложи край на второто „царуване“ на Намахунас в категорията. Роуз спечели титлата за втори път през 2021-а, когато нокаутира китайката Уейли Жан. След загубата Намахунас не вдига много шум в социалните мрежи и не коментира бъдещите си професионални планове, но тази седмица бяха публикувани нейни първи снимки като модел на световния бранд за дамско бельо „Victoria`s Secret“.

Това не е първата изява на състезателката от Колорадо като модел. През 2017-а тя беше част от издание на ESPN, което бе кръстено „Body Issue“. В броя бяха публикувани полуголи снимки на професионални спортисти, сред които и Конър Макгрегър и Клариса Шийлдс.

Роуз е първият ММА боец, който е модел за „Victoria`s Secret“.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".