Начало ММА Шампион на UFC: Продавачи и фризьори работят, а ние стоим вкъщи
0

Шампион на UFC: Продавачи и фризьори работят, а ние стоим вкъщи

Шампион на UFC: Продавачи и фризьори работят, а ние стоим вкъщи
0

Шампионът на UFC в категория „перо“ Александър Волкановски е съгласен да се бие на частен остров, както възнамерява да постъпи Дейна Уайт при организирането на UFC. Мераците на боса на организацията обаче удариха на камък, след като медийната група ESPN отказа да излъчи боевете.

Ако този остров UFC все пак стане реалност, аз съм съгласен. Всъщност съм съгласен да се бия, докато компанията може да провежда турнири и да спазва правилата. Знам, че някои хора обаче имат различно виждане.

Сега в Австралия продавачите ходят на работа, фризьорите и те, а аз не искам да спирам всичко. От няколко седмици казвам, че хората правят всичко правилно: изолирани са в безопасност. Спазвам и аз правилата, тренирам сам, не се срещам с треньор.

Вярвам, че идеята за острова съответства на уникална ситуация. Ако UFC може да ме върне на работа, без да рискувам здравето си, тогава това е нещо блестящо “, каза Волкановски.

„Може би ще ми предложат мач в лека категория. Ще ми кажат: „Не искаме да защитаваш титлата си, просто се забавлявайте“. Бих се радвал да има такъв мач“, добави боецът.