Начало ММА Шампионът на UFC Брандън Морено се вижда на боксовия ринг в бъдеще

Шампионът на UFC Брандън Морено се вижда на боксовия ринг в бъдеще

Шампионът на UFC Брандън Морено се вижда на боксовия ринг в бъдеще
0

Боксът. Това е нещо, което шампионът на UFC в категория муха, Брандън Морено, иска да изпита преди да приключи кариерата си.

Морено, който е известен в света на ММА със своята висококачествена боксова техника, иска да застане на ринга по време на бойната си кариера. Това желание не е с цел да се изправи срещу голямо име с малки шансове за победа, само с цел да си осигури голяма хонорар. Като мексиканец, Морено държи бокса на специално място в своето сърце и би участвал в една от най-популярните спортни традиции в своята страна по един или друг начин.

Обожавам бокса“ каза Морено на MMA Junkie. „Главните движения, работата с краката – има толкова много неща, които трябва да се правят. Затова, да, това определено е нещо, което искам да имам в своето портфолио. Когато всичко приключи и се пенсионирам, искам да мога да кажа на внуците си, че съм се бил и в бокс.“

Морено (21-6-2 MMA, 9-3-2 UFC) се завръща в октагона на UFC на 8 юли, когато защитава своя пояс срещу Александър Пантоха в събитието UFC 290.