Начало ММА Бивш двукратен шампион изрази недоволство от начина, по който бе третиран от ръководителите на UFC

Бивш двукратен шампион изрази недоволство от начина, по който бе третиран от ръководителите на UFC

Бивш двукратен шампион изрази недоволство от начина, по който бе третиран от ръководителите на UFC
0

Тим Силвия изрази недоволство от начина, по който бе третиран от ръководителите на UFC и заяви, че те не проявяват нужното уважение към бойците.

Бившият двукратен шампион на тежка категория на UFC, на когото дните му в ММА отдавна минаха, сега се забавлява, вземайки участия в турнири по шамари.

Бивш шампион на UFC ще участва в турнир по шамари

Това не означава, че той е забравил колко лошо е бил третиран от UFC в края на своята кариера.
В ново интервю за Submission Radio, Силвия разкри, че почти е щял да се върна в UFC през 2012 година, за да се бие с Даниел Кормиер.

Направо имахме договор. Изпратиха ни договор„, каза Силвия. „Те искаха да се върнем след като аз набрах поредица от победи. Така че, те ми осигуриха битка. Попитаха ме дали искам да се бия с Даниел и ние казахме „да“. И след това гарантираха още две битки, независимо дали спечелия или загубия. Защото това щеше да бъде последната му битка. И аз я приех с удоволствие.“

Беше доста добър договор. Подписах го, след това го изпратих, а те никога не го върнаха. И Монти попита Шон Шелби, каза му: ‘М***а му, какво става с договора на Тим?. Той каза: Да, Дейна се разсърди и промени мнението си. Но да, това се случи. Беше като да ти покажат моркова и да го махат пред теб. Тогава бях много ядосан.“