Начало ММА Шон О’Мали срещу Педро Муньос на UFC 276

Шон О’Мали срещу Педро Муньос на UFC 276

Шон О’Мали срещу Педро Муньос на UFC 276
0

Шон О’Мали (15-1) ще се завърне в октагона срещу Педро Муньос (19-7) на UFC 276 в Лас Вегас в началото на юли.

Това ще е първото изпитание от топ 10 за цветнокосия американец. Той се намира под № 13 в ранглистата и в UFC записва 5 победи и една загуба. Марлон Вера нанесе първото поражение на О’Мали през 2020г. Именно тази загуба, срещу единствената по-сериозна опозиция, кара мнозина да се съмняват в способностите му. О’Мали ще има шанс да ги опровергае срещу Муньос.

Бразилецът е едно от сериозните имена в дивизията, независимо от четирите загуби в последните пет мача. Те идват от може би най-големите действащи имена в спорта и всички са със съдийско решение.

Губи от Алджамейн Стърлинг и Франки Едгар за да прекъсне негативната си серия срещу Джими Ривера миналата година, когато Муньос изигра три мача. В останалите два загуби от Хосе Алдо и от Доминик Круз, с когото направиха мача на вечерта на UFC 269. Въпреки загубите си, той все още държи позиция №10 в категорията.

Дойде моментът, в който да разберем от какво тесто е замесен Шон О’ Мали. Дали звездата му ще изгрее още по-ярко или Муньос ще го приземи на земята? Ще разберем отговора след точно два месеца.