Начало ММА Сирил Ган: Нгану ме намери с хубав ритник, но не ме е нокаутирал

Сирил Ган: Нгану ме намери с хубав ритник, но не ме е нокаутирал

Сирил Ган: Нгану ме намери с хубав ритник, но не ме е нокаутирал
0

Сирил Ган отрече да е бил нокаутиран в спаринг сесия с Франсис Нгану. „Хищника“ заяви, че това се е случило на една от последните им съвместни тренировки.

„Това не е истина“, Ган отговори на твърдението, че е бил нокаутиран.

„Правихме спаринги, бяха забележителни. Той ме намери с хубав ляв кик. Проблемът при Франсис е, че не може да отработваш техники с него. Той винаги търси силата. Намери ме с ритника, нарани ме, но не ме е пращал в нокдаун. Това е истината.“

„Измислил е чудесна история. Най-важното обаче е кой кого ще удари в неделя. Двамата най-големи бойци в тежка категория в една битка, всички въпроси ще бъдат отговорени тогава. Само това има значение“, добави Ган.

Във вербална престрелка на пресконференцията пък Нгану заяви, че съперникът му не си спомня за случая. Двамата хванаха микрофоните и всеки държеше на своята версия, присмивайки се на другия.

По-късно в днешния ден (петък) е официалния кантар.

На него се очаква да прехвърчат искри, когато дойде моментът двамата бойци да застанат очи в очи.

Самият сблъсък можете да следите с нас в Boec.BG неделя сутрин след 5:00 часа, когато започва основната карта на UFC 270.

Франсис Нгану е със статистика 16-3 MMA, 11-2 UFC и е настоящият шампион в тежка категория. Това ще е първата му защита на пояса.

Сирил Ган е 10-0 MMA, 7-0 UFC и неговият статут е на междинен шампион. Той се отличава с отлична техника и движение с краката, които са необичайни за бойците от тази теглова дивизия.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.