Начало ММА Специално признание за Конър в Маями
0

Специално признание за Конър в Маями

Специално признание за Конър в Маями
0

Конър Макгрегър стана Почетен гражданин на Маями. Бившият световен шампион в две категории на UFC, получи огромно признание, след като на церемония се сдоби с „ключа на града”.

Ирландецът и неговото семейство бяха приветствани от кмета Франсис Суарес. В последните години „Ноториъс” прекарва значително време от живота си именно в Маями, където води подготовка за някои от мачовете си в клетката. В резултат, местната власт е взела решение да го приветства като Почетен гражданин, отдавайки му голямата чест.

Семейството на Мак с Ключа на град Маями! Благодаря на кмета Суарес, че ме удостои с тази огромна чест и това се случи в присъствието на семейството ми. Това е един от най-големите моменти в живота ми. Нека духа на Маями живее с всички нас”, бяха част от нещата, които Конър написа, в благодарност за отдадената му чест.

Ирландецът продължава с възстановяването след травмата, която претърпя по време на мача с Дъстин Порие през юли. Тогава той счупи левия си глезен в края на първия рунд, а „Диаманта” взе победа с технически нокаут.