Начало ММА Спряха правата на Чимаев
0

Спряха правата на Чимаев

Спряха правата на Чимаев
0

Хамзат Чимаев се оказа със спрени права след победата над Жилберт Бърнс. Решението е на медицинската комисия, която е отсъдила той да стои извън октагона в рамките на 30 дни.

Шведът с чеченски корени победи бразилеца в една от най-зрелищните битки за тази година. Той ликува със съдийско решение на UFC 273. Може и да ви звучи странно, но макар Бърнс също да имаше сериозни поражения по лицето след сблъсъка в полусредна категория, той не е със спрени права и няма забрана от медицинската комисия.

Любопитно е и решението относно мача на Александър Волкановски с „Корейското зомби“. Австралиецът защити световната си титла в категория „перо“ след технически нокаут в четвъртия рунд. Той и Чан Сун Джун обаче получават еднаква забрана за активна дейност от по 14 дни.

Пьотр Ян, който отстъпи на Алджамейн Стърлинг със съдийско решение в мача за пояса в категория „петел“, е аут за 45 дни. Шампионът, чиято победа е силно оспорвана дори от президента на организацията Дейна Уайт, пък трябва да почива 30 дни.