Начало Видео Свидетел твърди, че Масвидал нанесъл 3-4 удара в лицето на Колби (ВИДЕО)

Свидетел твърди, че Масвидал нанесъл 3-4 удара в лицето на Колби (ВИДЕО)

Свидетел твърди, че Масвидал нанесъл 3-4 удара в лицето на Колби (ВИДЕО)
0

Бившите претенденти за титлата нa UFC в полусредна категория Хорхе Масвидал и Колби Ковингтън не сложиха край на враждата си в Октагона.

Ковингтън победи Масвидал в началото на месеца, но Хорхе реши да се върне към корените си на уличен боец и с негови приближени нападнаха Колби в Маями.

Към този момент все още няма видео на самата случка, но полицията в града е образувало разследване по случая и вече се появиха първите свидетелски показания.

Инцидентът се е разиграл точно когато Ковингтън е напускал ресторант в Маями – градът, в който Масвидал живее и нарича свой дом.

Единият удари другия пoне три-четири пъти в лицето„, споделя човек, който е бил на мястото на спречкването.

Това, което ми направи впечатление моментално бе, че удареният не падна на земята„, допълва свидетеля.

Видео от камери за наблюдение наблизо показват Ковингтън, който напуска заведението, а в същото време черни джипове блокират пътя му.

Вчера се появиха слухове, че Масвидал е успял да избие зъб на някогашния си приятел и спаринг партньор, а на един от стоп кадрите в горното видео се вижда как Ковингтън се пипа по устата.

В полицейския доклад Колби е дал свдения, че Масвидал го е ударил няколко пъти със юмрук, а той е успял да го разпознае по гласа и дългата коса, която се е подавала от качулката му.

В момента полицията събира доказателства и свидетелски показания, като в същото време се изчаква решението на Колби Ковингтън дали да даде колегата си на съд и да повдигне обвинения за нанасяне на телесни повреди.