Начало ММА Тайнствена красавица ограбила Камару Усман
0

Тайнствена красавица ограбила Камару Усман

Тайнствена красавица ограбила Камару Усман
0

Световният шампион на UFC в полусредна категория Камару Усман е известен като един от най-свирепите бойци в октагона. Нигерийската звезда, който има 5 поредни успешни защити на пояса и не познава вкуса на поражението от 2013-а насам, обаче изглежда има „слаб ангел“.

Той самият разкри, че наскоро е бил ограбен от тайнствена красавица. Усман споделя в интервю, че тя е успяла да му отмъкне 60 хиляди долара, които уж е трябвало да инвестира.

Постоянно слушам, че трябва да инвестирам пари на финансовата борса, че трябва да правя нещо с тях. И си казах „добре“. Но не знаех какво точно правя. Така един приятел ме запозна с една жена. Говорихме, тя беше доста атрактивна. Разбира се, нищо не се случи между нас, но понеже беше красива, лесно ме разсея. Дадох й 60 хиляди долара, но тя изчезна“, споделя Камару пред GQ.

Той допълва, че не е проучил въпросната жена и не е знаел нищо за нея. „Вината си е моя. Не си направих домашното и тя ме измами. След това пак опитах някои инвестиции, но вече постъпих по-умно, като проучих детайлно пазара. Успях да направя и някои добри сделки“, разказва още шампионът на UFC.

Според последните данни, Усман е изкарал около 1 милион долара от реванша с Колби Ковингтън. В момента той е в преговори за уреждане на следващ съперник, като Леон Едуардс е едно от най-спряганите имена в тази посока.