Начало ММА Ковингтън размаха пръст на Порие
0

Ковингтън размаха пръст на Порие

Ковингтън размаха пръст на Порие
0

Един от големите любимци на американската публика на UFC – Колби Ковингтън обясни каква е причината, поне според него, да не е в добри отношения с Дъстин Порие. Двамата бяха дълги години част от екипа на АТТ, но Ковингтън бе освободен от залата.

Според редица мнения, решението е било като следствие на влошените отношения на боеца с голяма част от съотборниците му, както и с ръководството на отбора. Той обаче има друга позиция.

С Порие имаме дълга история. Десет години тренирахме – кръв, пот и сълзи, помогнал съм му много пъти. Направих така, че той да получава по-добри пари, защото аз бях шампион, а той не особено известен. Помоли ме да го ориентирам с хонорарите и го направих”, разказва историята им Ковингтън.

Един от любимците на Доналд Тръмп продължава:Един ден той просто ми обърна гръб. Каза че няма да тренира повече с мен. Тогава трябваше да се бия с Роби Лоулър, който е един от приятелите му. И Порие започна да разправя, че няма нищо общо с мен, че не харесва характера ми и такива неща. Тогава ме изгониха от залата”.

По думите на Ковингтън, Порие е започнал да „промива мозъка” на останалите от АТТ, които са се съобразили с думите му и това е довело до освобождаването му от отбора. На този етап не е ясно дали това не е опит на Колби да си осигури мач с „Диаманта”. В момента двамата са в различни категории, като Ковингтън се бие в полусредна, докато Порие е в лека. Едва ли обаче за тях ще е проблем да се съберат в една дивизия, за да разчистят сметките си.

Снимка: БТА