Начало Видео ТОП 10 шокиращи нокаути в ONE FC (ВИДЕО)

ТОП 10 шокиращи нокаути в ONE FC (ВИДЕО)

ТОП 10 шокиращи нокаути в ONE FC (ВИДЕО)
0

Азиатската бойна верига „One Fighting Championship“ набира все по-голяма популярност и радва все повече фенове със зрелищни битки и спиращи дъха изпълнения. Организацията привлече големи имена в ММА и кикбокс като Димитриъс Джонсън, Еди Алварез, Сейдж Норткът, Витор Белфорт, Джорджо Петросян и предоставя безплатни излъчвания за последователите си. Друг печеливш ход на ONE FC е смесването на различни стилове на галавечерите им. Те предлагат муай тай и кикбокс битки, като в някои от тях състезателите носят ММА ръкавици. Срещите се провеждат в ринг или в клетка.

ONE FC предлага и разнообразие от състезателни формати. Организацията, зародена в Сингапур, провежда Гран При елиминационни турнири, които се развиват в няколко бойни галавечери. Освен всичко това, изненади и обрати в битките не липсват.

Вижте класация на десетте най-шокиращи нокаути в „ONE FC“:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".