Начало ММА Тренировките на Хабиб Нурмагомедов по време на Рамазан (ВИДЕО)
0

Тренировките на Хабиб Нурмагомедов по време на Рамазан (ВИДЕО)

Тренировките на Хабиб Нурмагомедов по време на Рамазан (ВИДЕО)
0

Шампионът в лека категория Хабиб Нурмагомедов публикува видео в YouTube профила си, в което показва как протичат тренировките му по време на свещения период за мюсюлманите – Рамазан.

В момента дагестанецът се намира в родния си град Сидли, където тренира по два пъти на ден, а в тренировките му участват местни бойци и ММА ветерана Шамил Завуров. В месеца на постите за мюсюлманите, в който чрез поста вярващите се доближават до състоянието на бедните, гладните и страдащите хора, Хабиб и партньорите му не правят спаринг и не се удрят по лицата. Тренировките се състоят само от вдигане на тежести, упражнения със собствена тежест и граплинг.

Орелът споделя, че остават малко над три месеца до следващия му двубой, но той все още няма идея срещу кого ще защитава пояса си. Боецът признава, че със сънародниците му тренират по-леко заради глада и обезводняването, но тренировките са поне две на ден.

Вижте видео от тренировките на шампиона:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.