Начало ММА Трио ММА бойци ще изкоренява нападенията с нож на Острова

Трио ММА бойци ще изкоренява нападенията с нож на Острова

Трио ММА бойци ще изкоренява нападенията с нож на Острова
0

Дарън Тил, Леон Едуардс и Джими Манува се обединяват срещу нападенията с нож, които тероризират Великобритания през последните години. ММА звездите целят агресията да остава в залата и да не се пренася на улицата.

„COVID-19 не е единствената криза в британското общество. Трябва да се изправим срещу въоражените грабежи с нож, които са пагубни за нашата общност“, гласи идентичното съобщение на Тил, Едуардс и Манува в Twitter.

„Ние всички сме изпитали подобни проблеми. Обединяваме се да помогнем на градовете си“, допълват звездите от UFC. 

Очаква се скоро тримата да споделят повече подробности около новата си инициатива. Самият Тил е бил наръган два пъти в гърба при инцидент в нощен клуб през 2012 година. Острието преминава на милиметри от главен кръвоносен път, което е могло да го убие на място.

Преди време тежък инцидент след нападение с нож преживя и най-добрият български ММА боец – Благой Иванов-Багата.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.