Начало ММА Трудният живот на Фабиан Едуардс – съперникът на Мариян Димитров

Трудният живот на Фабиан Едуардс – съперникът на Мариян Димитров

Трудният живот на Фабиан Едуардс – съперникът на Мариян Димитров
0

Вече е ясен следващият съперник на Мариян Димитров в октагона – британецът Фабиан Едуардс.

Той е 28-годишен англичанин от ямайски произход, който тренира в Бирмингам. Брат е на звездата от UFC Леон Едуардс.

Висок е 185 сантиметра и е с тегло 83 килограма. Разтегът му е 202 см. Прякорът му е „Убиеца“.

До момента в професионалната си кариера има 9 победи и 2 загуби. И двете му поражения са след пълни три рунда и решение.

Трима от своите съперници приключва с нокаут, а други трима със събмишън.

Специалистите отчитат, че започва битките си с бавно темпо и това открива възможност на другия боец да напипа ритъма си на игра.

„Винаги влизам в клетката много спокоен. Понякога обаче това ми изиграва лоша шега“, признава Фабиан.

Мариян ще е неговият седми съперник в „Белатор“.

Победите му в организацията са срещу Лий Чадуик, Фалко Лопес, Джонатан Босуку и Майк Шипман. Пораженията са му от Костело ван Стийнис и Остин Вандерфорд.

Като малък живее с брат си Леон и родителите си в едностайна къща в Ямайка. Израстват в Кингстън сред сериозна престъпност, а за баща им се споменава, че се занимава със „съмнителни работи“.

Когато Фабиан е на 11 цялото семейство се мести в Бирмингам, а бащата е застрелян в нощен клуб в Лондон четири години по-късно.

Проблемите на двамата братя Едуардс със залитане по криминални дейности продължават, докато не се записват на ММА и намират спасение в залата. В момента са сред най-популярните бойци на планетата.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.