Начало ММА Уайт: Хабиб срещу Конър е единствената битка, която има смисъл
0

Уайт: Хабиб срещу Конър е единствената битка, която има смисъл

Уайт: Хабиб срещу Конър е единствената битка, която има смисъл
0

Реванш между  Конър Макгрегър и Хабиб Нурмагомедов – това иска президентът на UFC Дейна Уайт. Той е категоричен, че следващата битка ирландеца трябва да е именно този.

„Винаги някой иска да се бие с Конър. Преди битката с Хабиб, Конър имаше лични проблеми и контузии, и сега е обсебен от реванш, за да оправи статистиката си. Хабиб има 28 поредни победи и такъв реванш може да е от калибъра на Али-Форман, Али-Фрейзър. Това е битката, която има смисъл“, коментира шефът на организацията по време на пресконференцията след UFC 246.

Уайт добави, че Конър е изглеждал феноменално в битката със Серони. Според него това се дължи на факта, че сега е по-щастлив, отколкото преди битка с Нурмагомедов през 2018 г. „Орела“ има насрочен двубой с Тони Фъргюсън през април, но според Уайт това няма да е проблем за ирландската суперзвезда.

„Конър е готов да чака“, заяви президентът на UFC.

Конър Макгрегър победи „Каубоя“ с технически нокаут за по-малко от минута и сега гледа към реванш с шампиона в лека категория Хабиб Нурмагомедов. Двамата премериха сили през 2018-та, когато дагестанецът победи чрез събмишън в четвъртия рунд.

Уайт бе запитан какъв ще бъде сценарият за „The Notorious“, ако Фъргюсън победи Хабиб, на което отговори със следното:

„Конър иска колана. Няма значение кой е“

Видео от пресконференцията можете да наблюдавате тук:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".