Начало ММА UFC боец „назначава“ 18-годишния си син за свой треньор
0

UFC боец „назначава“ 18-годишния си син за свой треньор

UFC боец „назначава“ 18-годишния си син за свой треньор
0

ММА боецът Ике Вилануева ще зарадва 18-годишния си син с нестандартен подарък за рождения му ден. Вилануева ще даде възможност на сина му да бъде част от треньорския му щаб по време на битката му с Тайсън Педро на събитието UFC Vegas 52. Галавечерта ще се изиграе този уикенд в Лас Вегас, Невада.

„Бия се от както синът ми е роден. Това ще бъде първата му битка, в която ще бъде в ъгъла ми. Той спечели стипендия за футбол в „Университета на Северен Тексас“, а сега за подарък за рождения си ден поиска да е част от треньорския ми щаб. Това ме мотивира изключително много и направо ме побиват тръпки“, споделя боецът в тежка категория, който се завръща в клетката след контузия в коляното и операция.

Вилануева има едва една победа в пет двубоя в UFC и битката с Педро може да бъде предопределяща за кариерата му. Въпреки напрежението, породено от евентуално негово уволнение след още една загуба, той е уверен, че ще спечели с нокаут.

„Последните ми битки не свършиха добре, но аз не случайно съм тук. Приготвил съм лявото си кроше. Преследвам 50-те хиляди. Аз съм боец, който винаги търси бонуса. Повече от победата ме интересува бонуса. Искам да направя шоу“, допълва тексасецът.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".