Начало Граплинг и BJJ BJJ шампион отказа ММА легенда и взе бонус 50 000 долара (ВИДЕО)

BJJ шампион отказа ММА легенда и взе бонус 50 000 долара (ВИДЕО)

BJJ шампион отказа ММА легенда и взе бонус 50 000 долара (ВИДЕО)
0

Петкратният световен шампион по бразилско джу джицу Майки Мусумеци направи запомнящ се дебют за азиатската бойна верига ONE FC. Американският граплър отказа ММА легендата Масакацу Иманари със задушаваща техника след по-малко от четири минути игра в граплинг двубой от събитието ONE 156, което се проведе в петък, 22.04.

Доминантното представяне на Мусумеци му заслужи и бонус от 50 000 долара, а когато чу за допълнителната финансова премия, масторът на бразилското джу джицу се просълзи.

Видео от битката им може да намерите тук.

„Иманари е легенда. Всички ключове на краката, които правим в днешни дни са повлияни от него и бойците от неговото поколение. Беше чест за мен да споделя клетката с него“, споделя Мусумеци, който няма загуба през 2022-а.

В интервюто след схватката Мусумеци допълни, че неговата баба е починала преди месец и това е първи негов двубой след кончината и.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".