Начало ММА Марвин Ветори отказва да даде реванш на Паоло Коща
0

Марвин Ветори отказва да даде реванш на Паоло Коща

Марвин Ветори отказва да даде реванш на Паоло Коща
0

ММА боецът Марвин Ветори си търси опонент, но със сигурност няма да даде реванш на Паоло Коща. Италианецът трябваше да се изправи срещу бившия шампион в „средна“ категория на UFC Робърт Уитакър на събитието UFC 275, но контузия извади последния от срещата.

Ветори показа интерес към битка с нашумелите Хамзат Чимаев и Дарън Тил, но чеченецът и британецът, които от скоро са приятели, все още не са отговорили на поканата. За сметка на това, бразилецът Паоло Коща си поиска реванш от Ветори.

Ветори и Коща премериха сили на събитието UFC Vegas 41 през октомври, 2021-а. Битката бе „преместена“ в по-висока категория, тъй като Коща се появи с над 10 килограма над лимита за „средна“ категория. Въпреки това, Ветори се поздрави с победата с единодушно съдийско решение.

„Иска битка сега, но ще му кажа да се разкара. Той постъпи подло с мен, а след това аз го пребих. Това е края. Аз съм вече пред него и няма смисъл за мен да се бия с него. Аз го бих с над 10-килограма разлика. Взех му парите и победата“, категоричен е Ветори във видео изявление в Instagram.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".