Начало ММА UFC пази инвестицията си Хабиб от Джордж Сейнт Пиер
0

UFC пази инвестицията си Хабиб от Джордж Сейнт Пиер

UFC пази инвестицията си Хабиб от Джордж Сейнт Пиер
0

Джордж Сейнт Пиер отправи удар към UFC заради нежеланието да му уредят двубой с шампиона в лека категория Хабиб Нурмагомедов.

Легендарният канадец се „пенсионира“ през февруари, но настоява да се завърне в двубой срещу „Орела“. От щаба на дагестанската звезда пък наскоро заявиха, че в договора му с UFC фигурира клауза за мач със Сейнт Пиер, но шефът на веригата Дейна Уайт категорично отказва да уреди такъв двубой.

„Ако искам място в историята, Хабиб е точният човек, когото трябва да победя в момента. Той е най-добрият в света и е идеалният съперник за мен. Непобеден е и досега не е показал никакви слабости. Никой дори не се е доближавал до разгадаване на тайната, така че това го прави изключително интересен за мен. Има различни области, в които смятам, че съм по-добър от него. Макар и той да ме превъзхожда в някои неща, аз съм по-бърз и контролирам по-добре дистанцията, влизам за тейкдауни по-бързо от стойка. По-добър е близо до огратата, аз превъзхождам в средата. Ако успея да го задържа там – ще спечеля. Но, може би, UFC не искат да го победя, защото, ако си тръгна след това, ще им разваля цялата инвестиция“, каза Сейнт Пиер пред tsn.ca.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.