Начало ММА UFC продължават чистката

UFC продължават чистката

UFC продължават чистката
0

Още 6 бойци бяха освободени от най-известната организация за смесени бойни изкуства – UFC.

Незадоволителното им представяне стои в основата на това като нито един от тях не е освободен поради пандемията от коронавирус (припомняме, че в най-голямата кеч федерация – WWE, именно борбата със заразата, свила финансовите средства, накара шефовете й да освободят голяма част от състезателите).

Джордан Грифин, Люс Сандърс, Кей Би Булар, Бартош Фабински, Аалън Круз и Антъни Бирчак вече не са част от UFC.

Грифин е спечелил само 1 среща от 5, откакто стана част от компанията като се намира в серия от 2 поредни загуби.

35-годишният Сандърс, също както Грифин, е в серия от 2 поредни поражения в октагона, а общият му баланс в UFC е 3 победи и 5 загуби.

Канадецът от индийски произход – Кей Би Булар пристигна във федерацията като непобеден в клетката, но в двата си сблъсъка в октагона записа поражения съответно от Том Брийзи с технически нокаут в първия рунд и ог Андреас Михайлидис с решение.

Аалън Круз също не успя да запише победа в най-известната ММА верига в света. Роденият в Тампа, Флорида боец има 2 поражения от 2 срещи в UFC.

34-годишният Бирчак има няколко престоя в компанията като само при първия съумя да запише два успеха, които са и единствени в UFC от 6 срещи.

Полякът Бартош Фабински стартира по впечатляващ начин през 2015 година, записвайки три поредни победи във федерацията и общо 7 в ММА, но от 2018 година насам, той спечели едва една среща и загуби други три.