Начало ММА „Украинският Конър Макгрегър“ отрича да е копирал татуировките на ирландеца
0

„Украинският Конър Макгрегър“ отрича да е копирал татуировките на ирландеца

„Украинският Конър Макгрегър“ отрича да е копирал татуировките на ирландеца
0

Боецът в полутежка категория на UFC Аскар Мозхаров изпитва „турбуленции“ в кариерата си в последните няколко дни. След дебюта му в октагона на най-елитната ММА организация в света миналата събота стана ясно, че статистиката му в професионалния спорт не е съвсем истинска и някои от резултатите му са били манипулирани. Освен това, украинецът е обект на нападки и обвинения, че копира татуировките на ирландската супер звезда Конър Макгрегър.

27-годишният Аскар отрича това.

„Татуировката не е същата. Стилът е подобен, но картинката е различна. В родината ми хората ме знаят като „Украинския Конър Макгрегър“. Харесвам Конър, но аз съм си Аскар„, заяви украинецът пред MMA Mania.

Дебютът на Мозхаров в UFC не беше успешен. Той загуби с ТКО в първия рунд от Алонсо Менфилд. След като се появи информация, че статистиката му е манипулирана, UFC направиха промени в профила на Аскар в официалния им уебсайт. Статистиката му бе променена от 25-7 на 19-12.

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".