Начало Граплинг и BJJ Тежък нокаут в „Комбат Джу Джицу“ двубой (ВИДЕО)

Тежък нокаут в „Комбат Джу Джицу“ двубой (ВИДЕО)

Тежък нокаут в „Комбат Джу Джицу“ двубой (ВИДЕО)
0

Брутален нокаут с един удар ще бъде запомнен в историята на хибридния спорт „Комбат Джу Джицу“ като първия нокаут в организацията. В първия рунд от турнира на „Комбат Джу Джицу“ в лека категория, който се проведе миналия уикенд, състезателя на „B-Team“ Деймиън Андерсън изпрати съперника си Ейдриън Мадрид в безсъзнание само с едно попадение.

По правилата на „Комбат Джу Джицу“ граплърите могат да атакуват и да се отбраняват с удари с отворена длан, когато са на земята, а всички събмишъни са позволени. Андерсън използва момента, когато съперника му се опита да атакува левия му крак, и нанесе две тежки попадения, като още с първото двубоят бе приключил.

Андерсън впечатли с това изпълнение, но не успя да се добере до шампионския пояс. В полуфинален сблъсък той отстъпи пред неговия съотборник Итън Крелинстън, който пък по-късно триумфира с първо място в турнира.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".