Начало Граплинг и BJJ Легендарен BJJ боец в тежка категория пристига в България за семинар

Легендарен BJJ боец в тежка категория пристига в България за семинар

Легендарен BJJ боец в тежка категория пристига в България за семинар
0

Двукратният абсолютен световен шампион за черни колани (1998 и 1999 година) Родриго „Компридо“ Медейрош ще гостува в София, за да проведе семинар в столичния тим „Боен Клуб Левски София“. Майсторът на бразилското джу джицу ще изнесе семинара си на 9-и юни от 18:00 часа.

По време на събитието „Компридо“ ще сподели доказани на най-елитно спортно ниво техники с кимоно(Gi). В семинара могат да участват практикуващи бойни спортове от всички родни клубове.

Това ще бъде четвърта визита в България на лидера на световната афилиация от отбори „Brasa“. Българските спортисти от „Боен Клуб Левски София“ станаха членове на семейството на „Brasa“ през 2019-а.

Медейрош е член на „Залата на славата“ на IBJJF (International Brazilian Jiu-Jitsu Federation), двукратен абсолютен световен шампион, трикратен пан-американски шампион, шампион на отвореното европейско първенство, двукратен шампион на Бразилия и държи победи над имена като Том ДеБлас, Робърт Драйсдейл, Роберто Годой, Роберто Ролета и Марио Спери.

Като треньор „Компридо“ наставлява UFC бойците Деймиан Майа, Брок Леснър и световните шампиони по джу джицу Дийн Листър и Кайо Тера. Повече информация за постиженията на Медейрош можете да откриете тук.