Начало Граплинг и BJJ Млади BJJ шампиони подписаха с ONE FC

Млади BJJ шампиони подписаха с ONE FC

Млади BJJ шампиони подписаха с ONE FC
0

Младите феномени в бразилското джу джицу и събмишън граплинг Тай и Кейд Рутоло подписаха с елитната бойна верига „ONE FC“. Това бе съобщено в официалния профил на организацията в Instagram.

В отделна публикация младите шампиони споделят, че са подписани със сингапурската верига не само за граплинг двубои, но и за ММА такива. Към момента те нямат професионални срещи в смесените бойни изкуства, но двамата състезатели на „Atos BJJ“ са едва на 19 години.

В края на миналата година двамата стигнаха до финала на „лека“ категория на световното първенство в дивизията за кафяви колани и съвсем заслужено след това получиха и черните си колани. Братята Рутоло са шампиони на елитната организация „Who`s Number One“. През 2019-а Тай Рутоло се превърна в най-младият състезател в историята на ADCC, който достига до полуфиналите на турнира. И двамата са носители на европейски, пан-американски и световни титли за юноши.

Дуото Рутоло ще се присъедини към елитния списък с граплъри, които подписаха с ONE FC. Другите майстори на събмишъните, които са вече бойци на азиатската верига са Гордън Раян, Майки Мусумеци, Андре Галвао и Даниел Кели.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".