Начало ММА Усман фаворит срещу Масвидал според букмейкърите
0

Усман фаворит срещу Масвидал според букмейкърите

Усман фаворит срещу Масвидал според букмейкърите
0

В Интернет пространството се появиха коефициенти за потенциален сблъсък между Камару Ускам и Хорхе Масвидал и според тях шампионът е голям фаворит.

След като Усман победи с ТКО Колби Ковингтън миналия уикенд мнозина се зачудиха какво предстои за него. BetOnline обявиха своите коефициенти за битка между „Нигерийския кошмар“ и един от най-вероятните му съперници – Хорхе Масвидал. Камару е фаворит с почти три към едно разлика.

В главната битка на UFC 245 Усман записа 15-тата си проедна победа и защити за първи път титлата си. Той детронира Тайрън Уудли на събитието UFC 235. Масвидал изгря на ММА сцената през 2019-та. Той записа зашеметяващи нокаути с по един удар над Дарън Тил и Бен Аскрен, а в началото на ноември победи Нейт Диаз с ТКО в третия рунд и спечели титлата „най-лошо коп**е“.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".