Начало ММА В Бразилия готвят Алдо срещу Сехудо
0

В Бразилия готвят Алдо срещу Сехудо

В Бразилия готвят Алдо срещу Сехудо
0

Според бразилската медия „Combate“ бившият хегемон в категория „перо“ Жозе Алдо ще получи шанс за титлата в категория „петел“, въпреки че все още няма победа в дивизията. В Южна Америка твърдят, че „Белязания“ ще се бие срещу Хенри Сехудо на събитието UFC 250, което ще се проведе през май в Рио де Жанейро, Бразилия.

Алдо e в серия от 2 поредни загуби. Той дебютира при 61-килограмовите през декември миналата година и загуби със спорно съдийско решение от Марлон Мораеш. Бившият шампион спечели едва 2 от последните си 6 битки в организацията. Сехудо от своя страна е със статистика 15-2 в ММА и в момента се възстановява от операция на рамото.

В своята последна битка през юни, 2019 г. той премина през Марлон Мораеш с нокаут, което го направи двоен шампион. Преди няколко седмици „Triple C“ оваканти титлата в категория „муха“ и сега е ангажиран само със защити на един пояс.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".