Начало ММА Ванеса Демопулос: Аз съм Карди Би на ММА
0

Ванеса Демопулос: Аз съм Карди Би на ММА

Ванеса Демопулос: Аз съм Карди Би на ММА
0

Бившата стриптизьорка и настоящ боец на UFC Ванеса Демопулос даде спеациално интервю за jiujitsutimes.com, в което разкри повече за себе си и професионалното си минало. Ванеса вдигна много шум на събитието UFC 270, когато след победата си над Силвана Хуарес със събмишън, тя скочи в ръцете на коментатора Джо Роугън. Това се случи в интервюто и в клетката след победата, а на пресконференцията след галавечерта, тя разкри, че голяма част от уменията и в ММА са развити, благодарение на физическата и сила и координация, придобити по време на тренировките по танци на пилон. Тя допълни, че еротичните танци са и помогнали да се издържа, докато преследва ММА кариера.

Американката споделя, че винаги е харесвала вниманието от светлините на прожекторите и е артист по душа. Тя разказва, че управителят на работното и място преди време я е мотивирал да се захване с бойните спортове, като и е казал, че ако вкарва и половината сили, които вкарва в стриптизьорството, за да се научи да се бие, то тя може и да направи нещо с живота си.

„Хората не разбират колко е трудно да си танцьор на пилон. Забавляваш тълпа от хора и не можеш да спреш да си починеш. В клетката и двамата може да си отдъхнете за момент, но на пилона нямаш този момент. Изисква много физическа сила и активира всеки мускул на тялото едновременно. Трябва да балансираш и да внимаваш къде си в пространството“, категорична е 33-годишната Демопулос, която има 7 победи и 4 поражения в ММА.

Американката допълва, че се е трудила с часове в дните и като стриптизьорка и тази дисциплина определено и помага в октагона.

„Бях по осем часа във въздуха на ден и правех откачени номера, а понякога правех и гимнастически номера по десет минути без да спирам. В ММА се бием по петнайсет минути, което е много време, но но бях свикнала на три пъти по-големи натоварвания на вечер“

Демопулос не е щастлива от славата, която се носи на жени с нейното минало, но е готова да приеме този образ.

„Какво пък! Ще бъда Карди Би на ММА! За съжаление, мъжете понякога отделят прекалено много време на тази част от живота ми. Най-вероятно по грешни прични“

Въпреки упреците, които споделя, че получава от време на време от близки и приятели, Ванеса е категорична, че най-важното е, че тя харесва това, което прави.

„Не знам какво си мислят хората за мен сега, но аз съм се скъсала от работа, за да стигна дотук. Никой не ми вярваше, че ще успея. Сестра ми и няколко мои приятели бяха с мен, но много ме оставиха. Просто искам да кажа на хората – вярвайте в себе си! Направете си план. Разберете, че нещата ще са трудни, но вие можете да се справите. Просто направете така, че нещата да се случат. Заради вас самитем, не заради някой друг. Направете го, защото душата ви крещи за това и не ви пука кой гледа. Говорете от сърце, живейте от сърце и направете нещата така, както ги искате!“

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".