Начало ММА Внукът на Мохамед Али загуби в ММА дебюта си

Внукът на Мохамед Али загуби в ММА дебюта си

Внукът на Мохамед Али загуби в ММА дебюта си
0

Кръвта вода не става, но това далеч не означава, че уменията се предават от поколение на поколение.

В това се убеди и внукът на Мохамед Али – Баджо Али Уолш, който дебютира в света на смесените бойни изкуства със загуба. Уолш, който е по-голям брат на боксьорa Нико Уолш, е бивш модел и играч по амeрикански футбол в колежанското първенство на САЩ.

През изминалата нощ се състоя и неговият първи ММА мач, който бе част от галавечерта „Fusion Fight League“. За разлика от непобедения си брат, който е с актив 5-0 в профи бокса, Баджо започна своята бойна кариера с поражение, след като се предаде във втория рунд на мача си срещу друг дебютант Девин Ротуел.

Срещата започна добре за Баджо, който успя да изпрати в нокдаун съепрника си, но в края на втората част наследникът на легендата бе далеч по-изморен и не успя да се предпази от опит за тейкдаун на Ротуел. Американецът набързо намери път към врата на съперника си и го накара да тупне чрез ‘риър-нейкед-чоук’.

Баджо имаше предимство в размените и в стойка, но очевдино ще трябва да поработи още доста над играта си на земята, ако иска да продължи с ММА начинанието.